Hoe vindt u nieuwe klanten op LinkedIn?

Verkopen 2.0

Van alle sociale netwerken is LinkedIn de meest gebruikte voor zakelijke doeleinden. Hoe kunt u met behulp van LinkedIn nieuwe klanten vinden? Daarover gaat dit artikel.

Geschiedenis

LinkedIn is opgericht in 2003. Het zakelijk netwerk heeft op dit moment wereldwijd 175 miljoen gebruikers. Met meer dan 4 miljoen Nederlandse gebruikers is Nederland, overigens net als België goed vertegenwoordigd op LinkedIn. Het aantal gebruikers groeit dagelijks.

Wat is de kracht van LinkedIn

Wist u dat in een netwerk van 100 mensen er 4.950 mogelijke connecties zijn tussen deze mensen?  In een netwerk van duizend mensen zijn er zelfs bijna een half miljoen connecties! De kracht van LinkedIn zit in het zichtbaar maken van deze connecties. Dit is de specifieke kracht van LinkedIn!

zoeken+verrekijker

Ken uw doelgroep

Zoals u,  in een van mijn vorige artikelen heeft kunnen lezen is het van cruciaal belang dat u een doelstelling heeft voordat u begint met acquireren. LinkedIn is…

View original post 559 more words

Advertisements

One thought on “Hoe vindt u nieuwe klanten op LinkedIn?

  1. Het gaat niet alleen om het vinden van klanten op LinkedIn. Het is ook een uitstekende tool om klanten aan je te binden. Zo kun je op de startpagina in de gaten houden wie er van functie wisselen of hoe lang iemand bij een bedrijf werkt, daarop kun je die persoon vervolgens feliciteren. Je kunt ook artikelen die je op internet hebt gevonden met iemand delen. Dat is attent en één van de manieren om klanten aan je te binden. http://www.zaleco.nl/verkooptrainingen/klanten-werven-en-binden-met-linkedin/

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s